cautam colaboratori

Hai si tu in povestea Beaglecat!

Acesta nu este un anunt de recrutare. E, mai degraba, povestea mea si a colegilor mei, spusa acum, 3 ani de la inceputuri. Daca simti ca te potrivesti in ea, da-ne un semn si iti gasim un loc printre noi.

 

De unde Beaglecat? De ce Beagle, de ce Cat? E mult mai simplu decat ar crede unii. Dintr-o pasiune pentru beagle-i si o afinitate puternica pentru pisici.

 

Beaglecat a inceput acum 3 ani, din dorinta de a acoperi o nevoie punctuala – aceea de continut cu caracter tehnic, pentru startup-uri care nu aveau competente de scris. Am inceput incetisor, in 2, Marina si Georgiana, cu articole despre mobile apps. Ulterior, ni s-a alaturat Cristina, iar noi am adaugat si social media pe lista competentelor pe care le puteam suplini.
Marina And Cristina

 

Intre timp, ne-am dat seama ca nu e suficient sa postezi articole pe blog si apoi sa le promovezi pe Facebook. E nevoie de un demers mult mai coerent, strategic, care sa inglobeze continutul, social media, campaniile punctuale si emailingul periodic. Asa a aparut Hubspot, trecerea de la content marketing la inbound marketing si certificarea pentru fiecare dintre colegi.

 

Momentan suntem o mana de oameni carora le place sa petreaca timp impreuna si care reusesc sa genereze rezultate pentru clientii pe care i-am pastrat de mai bine de 2 ani. Suntem foarte diferiti si totusi ceva ne leaga.

 

Refuzam sa facem overtime, pentru ca viata personala e importanta si pentru ca trebuie sa credem si in alte lucruri decat in cariera. Fie ca e vorba de tango, de fotografie, de muzica rock sau de familie, fiecare dintre noi impleteste munca la birou cu ceva ce ne anima dincolo de ea.

 

In acelasi timp, invatam continuu. Daca nu suntem pe cale de a obtine o certificare, sigur citim o carte (sau 2 sau 3) pana la urmatorul power-up trimestrial, in care ne trasam, de comun acord, o directie pentru urmatoarele 3 luni. Insistam pe a genera rezultate pentru clientii nostri si de aceea nu ne putem permite sa ramanem in urma.

 

Cum ar trebui sa fii tu? In primul rand, sa fi terminat facultatea, ca sa poti petrece alaturi de noi minimum 6 ore pe zi, nestingherit de cursuri sau de seminarii. Daca ele inca fac parte din viata ta in mai mica masura (cum ar fi in decursul unui program de master, de exemplu), ne putem adapta.
In al doilea rand, ar trebui sa stii engleza. Nu engleza de tip Netflix, ci engleza serioasa, scrisa, vorbita, citita si eventual si documentata cu vreo certificare. Daca ai si ceva texte redactate la activ, ar fi ultra-minunat.

 

Ne-ar placea sa ne poti ajuta cu taskuri care implica fie redactare de texte, fie chestiuni de social media, fie elemente minime de SEO. Nu-ti fa griji daca nu stii despre ce vorbesc. Unul dintre colegii mei te va mentora pe parcursul celor 3 luni. Cum spuneam, componenta de Learning e una cheie.

 

Suna interesant? Trimite-ne un CV la georgiana@beaglecat.flywheelsites.com. Nu te vom premia, dar iti promitem ca, daca te potrivesti cu cele de mai sus, te chemam la un interviu.

 

Hai si tu in povestea noastra!

 

Semnat,

 

Chief Beagle Cat

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *